Varför ska jag bli medlem?

Ett medlemskap i SFR ger dig tillgång till Sveriges enda oberoende professionella nätverk av företagsmäklare. Som medlem får du också en rad förmåner, som kostnadsfria mallar och andra verktyg samt rabatterade utbildningar som du har användning av i din roll som mäklare. Bli medlem nu och hjälp oss utveckla företagsmäklarbranschen tillsammans!

Nytta med nöje

Att vara medlem i SFR innebär att du kan ta del av förbundets verktyg, kunskapsförråd, avtalsmallar samt rabatterade utbildningar och mötesevents. Du får också rabatterat pris på vårt gedigna auktorisationsprogram och årliga branschevent Företagsmäklardagen. Dessutom har SFR ett flertal partnersamarbeten, med bland annat Due Compliance och KRZYMOWSKI Advokater, som bland annat inkluderar kostnadsfria seminarier och rabatterade priser.

Medlemskapet förenar nyttigheter med roligheter och trevliga nätverksmöten som ger dig möjlighet att knyta nya affärskontakter över hela Sverige.

Tillsammans skapar vi bättre affärer

Tillsammans kan vi stärka branschens anseende, kompetens och affärsmässighet. Vi kan också hjälpa varandra att skapa bättre affärer och påverka politiker, myndigheter, finanssektorn med flera aktörer så att det blir lättare att köpa, driva och sälja företag. 

Ansök om medlemskap här >>

/