Logga in

Nyheter

Lyckad premiär för Företagsmäklardagen
20 maj 2022
Under årets hittills varmaste dag, torsdag den 19 maj, var det premiär för Företagsmäklardagen i Södra Teaterns Champagnebar. Det var ett mycket lyckat och högljutt event med deltagare från hela Sverige som hade samlats för att nätverka, få inspiration och utbyta erfarenheter. Med välfyllda sinnen och nya affärskontakter konstaterade alla som deltog att Företagsmäklardagen är här för att stanna.

SFR:s första genomförande av Företagsmäklardagen inleddes vid 17:30-tiden på Södra Teaterns Champagneterrass där ett trettiotal deltagare minglade och bubblade mot bakgrund av utsikten över Gamla stan och Stockholms inlopp. Därefter bänkade de sig för kvällens föredrag, diskussioner och middag inne i Champagnebarens teaterinspirerade lokaler.

Årets Företagsmäklardagen kretsade kring investeringsklimatet i Sverige och vilka trender, prognoser ...

Läs vidare →
Fullfölj SFR:s auktorisationsprogram med fjärde och sista steget den 19 maj!
10 maj 2022
Den 19 maj har du möjlighet att delta i kursen Modul 4 som är det fjärde och sista steget i SFR:s nya auktorisationsprogram för företagsmäklare.

Den 19 maj har du möjlighet att delta i kursen Modul 4 som är det fjärde och sista steget i SFR:s nya auktorisationsprogram för företagsmäklare. Det första, andra och tredje steget i programmet, Modul 1, Modul 2 och Modul 3 genomfördes under 2021. Du som inte ...

Läs vidare →
Välkommen till Företagsmäklardagen 19 maj 2022!
15 mars 2022
Torsdag den 19 maj är det premiär för Företagsmäklardagen och vi hoppas att du kan komma! Företagsmäklardagen är ett evenemang där du och andra inom företagsmäklarbranschen kan mötas, få inspiration och utbyta erfarenheter.

Eventet startar kl 17:45 på Södra Teaterns Champagneterrass, med utsikt över Gamla stan och Stockholms inlopp, och bjuder på bubbel, inspirerande föredrag, spännande diskussioner och en utsökt middag. Tidigare under dagen kommer även Modul 4 i SFR:s auktorisationsprogram och förbundets årsstämma att genomföras. Det ger dig möjlighet att ta ...

Läs vidare →
Utvecklad av Webdom
/